Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škůdce na paprikách

Od: odejddu odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, jaký škůdce si pochutnává na paprikách? Čím škůdce zlikviduji? Děkuji.

Škůdce na paprikách
Škůdce na paprikách #2
Škůdce na paprikách #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

0x

Mšice. Postřikem na mšice :)

doplněno 02.06.14 14:58:

Nebo ještě lépe larvou slunéčka sedmitečného...

limetka*
hodnocení

0x

Nejprve vezměte lupu a prohlédněte listy a napadená srdíčka, pokud tam je škůdce, najdete ho. Pak teprve použít postřik. Mně se to moc na mšice nezdá, ani na svilušky (skoro neviditelný pavouček), ale kdyby tam byly, lupou je odhalíte. Mně to spíše připadá jako nějaké fyziologické poškození (= chlad, spálení od sluníčka, hnojiva, přehnojení, apod.) Pokud to bylo něčím takovým, tak si s tím rostlinka snad poradí a poroste dál.

odejddu
hodnocení

Papriky jsem lupou prohlédl, nic jsem nenašel. I květy jsou hnědé. Nic jiného než zalévání nedělám. Chci jen, aby papriky přežily než se vrátí manželka. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]