Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škudci mravenci

Od: marbud* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mámdotaz. Jak se zbavit škůdců- mravenců na zahradě. Je jich mnoho a všude. Děkuji Marcela

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkoušel jsem kde co,nakonec jsem narazil na Liquid GEL - Fortox na mravence

Škudci mravenci

hodnocení

0x

Nám se osvědčil mravenčí bufet. Tím hubíme mravence i ve skleníku, zahradě a pod. Vtip je v tom, že mravenci ho najdou, nejen že ho vyžerou, ale natahají si to do hnízda, takže je to vezme všecky. Vyzkoušeno, funguje supr. Loni jsem to dokonce použil i na dlážděném dvorku, kde měli hnízdo někde pod dlažbou a lezli škvírou ven. Tam jsem udělal jen úpravu proti psovi - na bufet jsem přiklopil květináč. Opět to fungovalo na jedničku

zahradavkapse.cz/...

odejduu
hodnocení

0x

Jak na mravenci? Vyzkoušeno a potvzeno, mraveniště odstěhováno. Jedná se o dvě věci. Jedlá soda a ocet. Musíme zjistit, kde mají mravenci dírku, kterou chodí. Jedlá soda se dá kolem dírky asi 1 lžíci, polije octem, soda se začne vařit, teče dírkou k mravencům. Vyzkoušeno na chodníku, v trávě, u stromu - mravenci se nevrací.

Velké balení Jedlá soda 100 g - 5 Kč, koupeno Lidl.

Přečteno v zahraničním časopise,vyzkoušeno u nás.

jezebelll*
hodnocení

0x

My měli úplně plnou zahradu mravenců,zkusila jsem Substral na mravence a dobrý :) Stojí kolem 70 kč a má být až na 10 mravenišť,nasype se jim jako návnada a mravenci si ho odnesou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]