Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám opačný problém, než většina dotazujících, kterým nejde křovinořez nastartovat - nejde mi vypnout. Vypínač na rukojeti nereaguje, nevíte prosím jak funguje (co přerušuje)? Vypínač i přívody k němu jsou v pořádku, dál jsem se zatím nevrtal. Křovinořez jde zastavit jen přerušením dodávky benzínu a nechat dobublat Je to značka Homelite. Díky za tipy.
Ahoj. Než vymýšlet jiná netradiční i když do nějaké míry fungující řešení, zaměřil bych se na ten káblík, na to zkratování zapalování. Vede od pravé rukojeti až k zapalování u motoru. Kdekoliv na cestě může být problém. Asi nejvíce pravděpodobný problém. Páčka může být třeba nějak prasklá a nedochází tak ke kontaktu kontaktů. Například.
doplněno 24.05.14 09:38:Ahoj Kosáči. Nebuť předpostrašenej. Tu kapotáž drží pár šroubků a hned to bývá vidět. Pak stačí jeden dva pohledy a drobný zásah a zas to bude chcípat. Proč s tím čekat na konec sezony?
Sohlas, určitě je lepší to opravit, ale nechám to raději po sezoně Jak jsem psal - kolébkový přepínač a nasvorkovaný kabel v rukojeti jsou v pořádku, asi bude problém někde v té zakapotované motorové části. Uvítal jsem info od david63 o tom kam to vede a jak to funguje, ale nerad bych to rozvrtal v tomto období. V každém případě díky všem za pomoc.
Ahoj dali jsem do servisu 4 roky stary oleomac s tim,ze nejde vypnout-mysleli jsme,ze je to je nejaka blbina,ale servis rekl,ze to neni jednoduchy a oprava by stala 8 tis. novy stal 8500,- Docela by me zajimalo o co teda jde,ale servis hned po telefonu jestli jim ho tma nechame a koupime si novy:D tata jim veri Mame jeste jeden oleomac z roku 1995 a ten ma teda vuly v hridely,ale jinak nikdy problem. Vyjadri se nejaky odbornik? Tata to tam vazne chce enchat,ze se to vyhodi a koupit novy to se mi zda blbost to by snad slo na ND prodat za nejakou tisicovku ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.