Nejste přihlášen/a.
Mám mladý, asi 3 letý muchovník. Letos začal krásně růst a poprvé i zakvetl. Je z jedné strany postříkaný nějakým přípravkem proti plevelu a 2/3 keříku jsou již uschlé. Uhyne mi, nebo se příští rok vzpamatuje? Děkuji.
Mám také takové sousedy. Mně pro změnu "náhodou" postříkali cypřišky. Přesto se stromky po roce vzpamatovaly. Asi bych ostříhala evidentně zasažené části a muchovník bych řádně zalévala...a pak doufala, že třeba je život silnější než lidská blbost a keřík přežije.
Děkuji za rady. Mrzí mne, že mi muchovník odumře. Nevěděla jsem, že je muchovník postříkán herbicidem. První den jsem objevila pouze uvadlé větvičky. Nedávno se tu psalo o spále, také jsem jí měla hned vedle na 2 višních. Bylo mi to divné, že by muchovník byl napaden spálou. O 2 dny později jsem uviděla i spálený trávník před muchovníkem směrem k sousedovo plotu. Byl to cílený postřik herbicidem na muchovník. Je to radost mít takového souseda zahrádkáře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.