Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez jaký

Od: zabkag® odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer,jdu si pro radu.Potřebovala bych poradit jaký si mám koupit Křovinořez.Moc tomu nerozumím,potřebovala bych to tak normálně na zahradu,na dosečení,třeba kolem plotu,posečeni větší travy a podobně.Taky bych potřebovala aby nebyl moc těžký :) a tak kolem 3000,-.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám přes rok tenhle ceskazahrada.cz/... a nemůžu nic vytknout, je sice dražší, ale vyhovuje mi, zahradu máme půl ha a seka jednak trávu na sušení, trávu která je potřeba likvidovat a i plevel v bramborách před sklizní. Výkon je pro mě dostatečný, ne jak u levných které se akorát trápí. Další výhodou je postroj na záda, který je přes obě ramena, takže neboli záda.

hodnocení

0x

kupoval som pred tyzdnom husqvarnu 323 RII.Lahucky (5.8 kg) s popruhmi krovinorez som si pekne zavesil na popruhy a staci sa iba otacat.Treba si uvedomit ze vyhodnou cenou to vzdy nekonci.Ja som preto kupoval husqvarnu lebo tu mame servisne a predajne stredisko.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ať už si vybereš jakýkoliv stroj, preferoval bych takový, co má dvouruční rukojeť a kšandu přes obě ramena. Jak silný, ti určitě poradí v krámě prodejce, podle tvých místních podmínek. Když bude o řád výkonnější, bude to určitě lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]