Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netřesky

Od: ka.lu.pi.nka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.
Sháním nějaké pěkné netřesky na zahradu, můžete mi někdo poradit kam se mám obrátit? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Na tuto otázku nelze jednoznačně odpovědět, protože nevím co jsou pěkné netřesky a není ani jasné, v které lokalitě se nacházíš. Já bych prostě volil místní zahradnictví, kterých je i na malých městech vždy několik. Jinak doporučuji zadat do vyhledavače na seznamu.cz netřesk prodej - objeví se téměř devětset možností...

strejc :)

crassula*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj. Já jsem si našla ne internetu stránky s celkem zajímavou nabídkou netřesků, Minulý týden jsem je dostala . Mohu doporučit, rostliny byly zdravé a zajímavé vzhledem. Stránky jsou
www.sweb.cz/krasa.netresku
ukulele*
ahoj, asi mám začarovanej počítač, já tam mám na té doporučené straně jen kostičky a žádné fotky, *hi*

t.h.
hodnocení

0x

před chvílí jsem našla na www.netresky.cz kontakt na pana Zd. Raaba, nabízí jich celkem dost, přír. druhy i kultivary, zasílá je na dobírku, taky se na to chystam, ale asi to budu muset odložit až na jaro. T.H.

ukulele*
ahoj, ty stránky na které odkazuješ ještě nebyly spuštěny, jak pak jsi se na ně dostala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]