Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo to má?

Od: zavinac® odpovědí: 19 změna:

máte někdo tuto rostlinu?

doplněno 03.05.14 13:34:

jsou i v jiných barvách,,není to Kleopatřina jehla ! Je to Liliochvostec

Kdo to má?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

u mě vykvetl prvně loni

Kdo to má? #2
Kdo to má? #3
hodnocení

HAHAJ ,,NO SUPER ,,závidím!Já budu muset čekat až na příští rok ,pokud ,,,,,když chci vše rychle- není mi 20cet ..

hodnocení

2x
Ke mně na zahradu to budete mít pár stovek kilometrů. Tak odkaz na mnoho obrázků.
google.sk/...
hodnocení

Já vím oč se jedná,jen nevím jaké mají lidí s ní i zkušenosti. Také mám ráda Luštěnici - krása !Zasadila jsem stará semena cca 6 let a nic z toho ,pak jsem našla loňká ,tak uvidím,co mi vyleze pokud něco vyleze..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hlásím, že já ne. Ale, Vy asi spíše hledáte název rostliny a případně, jak ji pěstovat. Tak, snad někdo jiný poradí. Zdravím!

doplněno 03.05.14 13:42:

Jo, už to vím. Myslel jsem, že jde o určení rostliny. Je moc hezká a ani nevím, jestli není cizokrajná a u nás se jí třeba nedaří. Ale, to už spekuluji.

hodnocení

Název znám,,jen bych ji chtěla vidět u někoho na zahradě,,,díky

doplněno 03.05.14 13:56:

i taková je- Liliochvostec se jmenuje

Kdo to má? #4

Eremurus mám nově, sázený loni na podzim.

doplněno 03.05.14 14:09:

V lukonbulbs.cz/... V nabídce budou asi až zase na podzim.

hodnocení

pckop,,,,,,,,,kdepak jste ji koupil? No sadí se na podzim,tak už vám bude krásně kvést! Mi ji někdo sežral ,nebo uhnila ,,měla jsem 3.

hodnocení

0x

Také mám eremurus už 4roky,má rád propustnou půdu nejlépe trochu pískovou. V zime zakrýt, aby měl co nejméně vody, rád vyhnije. V létě dostatek zálivky, ale nepřelívat, většinou mu stačí co naprší, jen když je hodně sucho a vedro tak zalít. Mám květy až 3metry, až přijede vnučka dáme fotku.Já to pořád neumim.

hodnocení

eremus,,,,,,super,tak to asi máte tu velikou ,už se těším na fotky...Kdepak jste si ji koupila, ,,

doplněno 04.05.14 12:19:

,našla jsem nějakou ,,je to ONA?

Kdo to má? #5
michalov*

Toto je Eremurus robustus.

hodnocení

0x

Posílám fotku jak jsem slíbila :)

Kdo to má? #6
Kdo to má? #7
hodnocení

,,No to je bomba! Paráda ,já to u nikoho neviděla ...když to koupím letos,bude mi to kvést na příští rok? Proč nejde koupit před květem na jaře,abych nečekala rok na květ. To máte tu gigantku no já jen tiše závidím.

michalov*

Ano,rovněž Eremurus robustus.

hodnocení

0x

Před květem ji těžko koupíte. Ona má dost složitý kořenový system. Uprostřed je hlíza a zté vbíhají kořeny do stran jako chobotnice, proto nejde pěstovat v květináči. Mě ji přinesl soused, za 10kč, že to měli v nějakém zahradnictví, ale už je to asi 4roky, ale kvetla až za dva roky. Prvně měla květ malý, ale rozrůstá se, letos už budou 3 květy.

hodnocení

a TUHLE KYTKU ZNÁTE? mARNĚ SE SNAŽÍM JI SEMENAMA ROZMNOŽIT A NĚJAK NELEZOU VEN,,

Kdo to má? #8
sebod*

Ta vepředu je luštěnice trnitá - je to jednoletá bylina. Mě se množila samovýsevem. Ale občas jsem někde zahlédla i semínka na prodej. Je fakt krásná a řekla bych hrozně moc opomíjená.

doplněno 11.05.14 18:24:

už nemám tu zahradu *plac*. Měla jsem ji možná deset let. Ale je pravda, že největší a nejrásnější byla z těch kupovaných semen. Z toho samovýsevu byla menší a menší.

hodnocení

Ano je to,,,je nádherná a vydrží celé léto,,jen mi nějak nejde namnožit Snad nějaké semenka jsou pod tím stromem a ty co mám doma v kořenáčích také vzejdou.

Už ji nemáte?

doplněno 11.05.14 17:41:

,,dala bych bodík,ale už nemám,,,děkuji

doplněno 12.05.14 00:12:

odpoledne mi vylezlo něco,,snad to bude ono pokud jo pošlu foto... díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]