Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zázvor a vitamíny

Od: prcek12 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, všude se píše jak hrozně prospěšný a zdravý je zázvor, ale nemůžu nikde najít které všechny vitamíny obsahuje. Může mi někdo poradit? momentálně se mi jedná o vitamím C a až pak o ty ostatní. Díky všem :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím a upřímně si myslím, že je to jedno. Člověk toho zázvoru sní jenom kousíček a v tom kousíčku, v několika gramech je tak zanedbatelné množství, že ani nepomůže, ani neuškodí. ;) Dá se koupit med s kousky zázvoru. Je úžasný! Koupila jsem ho nedávno v Kaufu, když jsem byla hodně nakuckaná.

prcek12
hodnocení

Já si z něj dělám čaj a taky jsem si udělala sirup a teď jsem ho přidala i do pampeliškového medu. Cítím se dobře, všichni kolem mě prskaj, jsou chcíplí a já s oslabenou imunitou - jak mi pořád tvrdí doktoři, nevím o žádné chřipce, rýmě, kašli ani o ničem jiném.

hodnocení

2x

koukněte zde: poradte.cz/...

doplněno 28.04.14 10:36:

Obsahuje řadu vitamínů např vitamín A, B1, B2, C, E, z minerálních látek např sodík, hořčík, fosfor, draslík, vápník, železo.

prcek12
hodnocení

Díky moc, děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]