Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agave vera

Od: skrap* odpovědí: 3 změna:

Kde lze zakoupit řízky (sadbu) z agave vera? "Do Prahy pro ni nepojedu! Jsem z Vysočiny "slunce"

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Spíše ti jde o Aloe Vera.Je to sukulent a dá se množit pouze odnožemi z hlavní rostliny,kdo ji má.

JABRAKA

doplněno 26.04.14 18:45:

Koupit se dá tady: zahradnictvikruh.cz/...

JB

ukulele*
hodnocení

0x

Proč by jste musel/a jezdit do Prahy ! Co každý má a nebo nemá s Prahou? To je město blahobytu, nebo co? Napíšu jsem z toho a toho města, jsem ochotný využít zásilkovky a nebo ne, to je důležité a ne tvrzení, že do Prahy nepojedu ! tuto rostlinu má každý sukulentář, takže kdybych věděl město, z kterého jste, tak bych poradil líp, Vysočina je široký pojem.

plantica.cz/...

velké rostliny dováží i p.Heřtus, k doptání na www.kakteen.cz, ale po pravdě, já je vídávám v každém supermarketu v regálech s kytkama.

cesmina*
hodnocení

0x

Já bych se poptala v okolí,jestli někdo nemá odnož( z aloe vera).Já mám,ale jste daleko.Cesmína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]