Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za strom?

Od: boule® odpovědí: 6 změna:
Dobry den, nevite nekdo prosim co je to za strom?
Dekuji

Co je to za strom?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nebyla by fotka jen listů a kůry zblízka? Může to být, z té dálky např. habr, líska turecká, buk a ještě jiné.

Nejpravděpodobněji je to líska turecká, ale chce to fotku minimálně listů z blízka.

hodnocení

Novou fotku již udělat nemohu. Byl jsem daleko v jedné firmě a líbil se mi ten strom. Tipoval jsem nějakou lísku, ale znám jen ty keřové. A ta "TURECKÁ" by to opravdu mohla být. Má to jen jeden kmen, takže asi ano.

Děkuju za odpovědi

hodnocení

Jeste me napadlo, nevite nekdo kde by se dal takovy stromek koupit? Myslim velky uz treba 2 metry. Na internetu jsem nasel jen semena, nebo male sazenice do 30cm.

Těchhle, velikých stromů, větších než čtyřpodlažní dům, mám ve svém okolí asi 8. Jsou překrásné teď, když jsou listy svěže zelené. Koukněte na ten strom v létě a na podzim, kdy z něho začnou padat, nevím jak to říci, takové obaly s oříšky. Oříšky jsou drobné s velmi silnou a tvrdou skořápkou. Jsou jich hromady. Čurbes na zemi a mezi tím spousty vran a kavek, které ty oříšky sbírají. To pak zas až taková paráda není. biolib.cz/...

limetka*
hodnocení

0x

Turecká líska? Chtělo by to detailnější foto a foto listu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]