Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup okrasných dřevin

Od: toom* odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem pěstitelům .

Zakládám okrasnou zahradu na základě zahradního architekta . Bohužel v okolí není žádný pořádný prodejce s vyhovujícím sortimentem .

Z vlastních zkušeností umíte doporučit nějakého přímo pěstitele či eshop? Jsem okres Uherské Hradiště , Zlín - Brno - Olomouc není problém .

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, bylo by dobré napsat co potřebuješ za druhy dřevin / rostlin a jestli si projel ty města co píšeš a nic si nenašel, tak nevím nevím. I když český kytky upadaj, spíš seženeš holandský zboží a nebo italský. A na eshop zapomeň, co rostlina to originál a jsou prostě věci, které si zahradník srdcař přes eškopek nekoupí.

lidus*
hodnocení

0x

Netuším co hledáte ale často chodím v Brně-Bystrc do Čtyřlístku, spousta kytek, spousta dřevin, různé trávy do sucha i do vody-spousta pro mě ale pro vás možná málo. ctyrlistek-brno.cz/...

hodnocení

0x

Trochu mimo požadovanou trasu je arboretum Šmelcovna v Boskovicích. Nevím, jak je to tam teď, ale před nějakými 7 lety jsem si tam připadala jako v zahradnickém ráji.

smelcovna.cz/...

aislim1
hodnocení

0x
Momentálně Flora Olomouc. :)

pohanka*
hodnocení

0x

Pokud máte mezi doporučenými rostlinami nějaké kdouloně, dříny, mišpule, klokoč, moruše, jeřáb, rakytník, zimolez apod. můžete je objednat i mimořádně v Bojkovicích u p. Peška. www.stareodrudy.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]