Nejste přihlášen/a.
Název byl už určen, chci ještě poradit. Dceři se škumpa velice líbila, na podzim má rudé a žluté listy, vypadá to jako oheň, ale nechtěla si zamořit celý pozemek. Dala mladou rostlinku do velikého květináče a teprve s ním zasadila do země. Kořeny nemají pak možnost se roztahovat a další škumpičky se tím pádem nenarodí.
Je krásná, ale je to hotový nezmar a obtížně se jí člověk zbavuje. Stejně jako já jsem kdysi podlehla mochyni, židovské třešni. Jistě znáte ty oranžové lampiónky na podzim. Zasadila jsem kousek. Dneska mám "zamochyňovanou" celou zahradu. Nabádám manžela, jen ať seká a seká, sama chodím s motyčkou a vytahuji dlouhatánské bílé podzemní šlahouny. Je to marný boj.
Některých rostlin se opravdu člověk jen tak lehce nezbaví. Jaga.
všech rostlin se dá zbavit, že jim zelené listy natřete (popř postříkáte) neředěným roundupem. Pokud jsou rostliny spojené pod zemí kořenem je vhodné jich natřít co nejvíce.
doplněno 23.04.14 08:42:díky, zkusím naředit 1:1
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.