Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
švagr má jako koníčka zahradničení a já bych mu ráda koupila k narozeninám nějakou zajímavou rostlinku.
Buď bylinku (i když těch má dost) nebo nějaký keřík.
Ráda bych něco neobvyklého. Poradíte?
Nejlépe však něco, co se dá hodně využít - vše co vypěstuje, zavaří, uvaří, zpracuje
Taky hlavně ať nemusí být rostlinka samčí a samičí (jako třeba kiwi), ale aby byla jen jedna.
Díky.
Můžete vybírat třeba tady pawpaw.cz/... Není ovšem u těchto zvláštností záruka, že to poroste (asi jako u všeho na zahradě). Teď už druhým rokem zkouším venku fíkovník a vlivem kombinací počasí a pes se nějak nedaří.
doplněno 22.04.14 18:10:Cuco, v tomto zahradnictví jsem se byl podívat loni. Jeli jsme skoro okolo a byl jsem zvědavý. Zklamání obrovské. Za mě nikdy více. Reklamu mají skvělou. Realita podprůměr.
Cesmino, podarilo se vam ji vypestovat, aby mela plody?
K otazce: podivejte se zde,mají spoustu druhu ledasčeho, je to u Jilemnice, ale e-shop mají taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.