Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat...koupila jsem si cca asi před měsícem a pul rozmarýn a od té doby mi přijde, že vubec neroste. není videt, že by někde vyrazila nový větvička atd. Používám ho v kuchyni a po odštípnutí dál neroste. Přijde mi jako kdyby se zastavil. Zalévám ho až když je hlína suchá a trochu povadnou větvičky a jednou za měsíc ho hnojím hnojivem na bylinky.
Dobrý den, možná je i chyba v té zálivce. Podle rady viz odkaz by neměla rostlinka zasychat a má být rosena. Nebo ji uštipujete moc často. Podívejte se na to. Zdravím!
doplněno 10.04.14 15:42:Myslím, že rosení nevede k uhnívání - to spíše velká a přehnaná zálivka. Nějaká rada je tam i pod článkem v těch komentářích.
Dobrý den, vůbec nepíšete, kde máte rostlinu rozmarýnu umístěnou. Je - li to možné, dejte rozmarýn ven, této rostlině se v bytových podmínkách moc nedaří, nemá ráda suchý vzduch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.