Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny potřeboval bych poradit co použit na oddělení,aby to moc nestalo nebo pokud možno zadarmo,ale aby to bylo efektivní?Napadlo mě třeba křidlice bobrovky na stojato dík za odpovědi.
Jejdáá,to je krásné,smekám Břidlice mně připadají v nesouladu s tímto komponentem.Dala bych tam klasické,dřevěné kůlečky,např.z břízy nebo jiného dřeva.Hlavně ze dřeva
Bene,neomlouvejte se,co člověk,to jiný názor...
Dobrý den, já bych dřevěný obrubník moc nedoporučoval, resp. nebude to trvanlivé.
Pálená taška se takto používá a vypadá to docela hezky. Hlavně to nedělejte z plast.
lahví (no, ani z těch od piva). Myslím, že o břidlici nebyla řeč. Zdravím!
P.S. wamp - omlouvám se Vám za jiný názor .
To je moc pkné rabatko. Jen nerozumím tomu, proč chcete oblázky oddělovat. To přece není vůbec třeba. Ikdyž se oblázky na zeminu dostanou, no a? Ať tam jsou. Rostliny budou pod nimi, v zemině v poklidu růst. Jen snad, že oblázky sluníčko hodně zahřeje. Ale stejně budou mít pod kamínky kořeny až bůhví kde. Od mulče se také neodděluje.
Nepochopila jsem co chcete oddělovat, ale jestli ten hezký záhon od trávníku, aby neprorůstala tráva do kamínků, tak já to řeším velkými kulatými valouny co se zbírají na polích. Dám pruh černé netkané, aby neprorostla tráva a na to naskládám ty kameny kolem záhonu. Když je potřeba a tráva roste i kde nemá, tak vezmu roundap a opatrně těsně kolem kamenů postříkám. Vznikne tak malá mezera mezi trávou a kamenama, tak akorát na kolečko od sekačky.Vypadá to docela dobře. Bohužel neumím ještě vložit foto, zatím bojuji se základy pc. alik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.