Nejste přihlášen/a.
Ve velkém rybízovém keři se mi usadily kopřivy. Zkoušel jsem je vyškubat, ale stejně nikdy nezlikviduju všechny kořeny. Máte někdo nápad, jak je zlikvidovat, aniž bych zahubil i ten rybíz? Díky
Teď zjara by to mělo jít dobře. Pořádně kopřivy obrýt a vytáhnout celý kořenový bal. Je to pracné, když kopřiva prorůstá keřem rybízu. ale jde to, Nebo pak volit chemii - roundap. Musíte počkat, až kopřiva bude mít tak 15cm. Potom oddělíte od sebe kopřivy a větve rybízu. Vemte třeba igelitový pytel do něho jakoby kopřivy zamotáte (vlastně uděláte z igelitu jakýsi kornout a uprostřed budou kopřivy), no a pak kopřivy postříkáte roundapem, Necháte igelit na kopřivách tak hodinku, pak odstraníte a budete čekat, zda se dílo podařilo...
Taky jsem měla kopřivy v keříku likvidovala jsem roundoupem,ale nestříkala jsem,ale potírala každou kopřivu štětečkem.
mahan. Taky to jde. Ale tohle je rychlejší "". Musíš ty kopřivy trošku jako stáhnout do kytice, kolem ten igelit a stříkneš tam roundap. Nebo obráceně, dáš nějaký karton tak, aby zakrýval větve rybízu a zase stříkneš na kopřivy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.