Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte co takle ožere listy? zač

Od: lenka125* odpovědí: 5 změna:
Asi si myslíte že jsem blbá,ale zajímalo by mě co to ožralo mravenci?možná venku ale tohle je pokojová květina doma mravemce nemáme
Nevíte co jeto za rostlinu normálně má listú hodně a je jimi obrostlá jsou takové vlnkovté přidám sem obrázky
doplněno 04.05.14 18:47: Já vím to už nepoznáte je to zvadlé máme to už od února:(

Nevíte co takle ožere listy? zač
Nevíte co takle ožere listy? zač #2
Nevíte co takle ožere listy? zač #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

1x

Nebyl tam někde schovaný malý slimáček nebo hlemýžděk? Mě venku vždy okusují listové kaktusy.Nemohl u té Vaší kalanchoe nějaký být už od zakoupení v obchodě? Jak ji máte dlouho? Cesmína

hahanaj*
hodnocení

0x

z těchto fotek se to těžko určí

hodnocení

0x

kdo a proč zakázal mojí reakci? napsala jsem jenom, že z fotek není nic poznat... nechápu... *ee*

doplněno 04.05.14 19:25:

i tak to nechápu... ve chvíli, kdy jsem odpovídala, se fotky nezobrazovaly, proto jsem tak odpověděla... smazání naznačuje, že byla moje reakce nepřijatelná, urážlivá, sprostá apod. - a to rozhodně nebyla, připadá mi to nepřiměřené a zbytečné... *ee*

výtka
Upozornění od sys strejc 04. 05. 2014 19:28:15
Já. A to proto, že jste konstatovala, že bez obrázků se radit nedá. Obrázky jsou a tak byla Vaše reakce zcela zbytečná.

lidus*
hodnocení

0x

Co si smlslo na listech kytky nevím ale otevřela jsem tuto otázku jelikož jsem si okamžitě vzpomněla na své dětství. Doma měla maminka krásný fikus, my tři zlobivé setry často museli být každá v jednom koutku pokoje a mamka marně roky pátrala kdo ji žere listy fíkusu, vysvětlení bylo snadné, utrhly jsme list a na ten si psaly (malovaly) vzkazy.

hodnocení

0x

Dejte fotku celé rostliny. *hej*

doplněno 08.05.14 07:50:

Já si myslím, že kytku máte přemokřenou a nejspíš nebude stát na vhodném místě. Nelíbí se jí tam, kde stojí. Ale je hodně mokrá, hnijí ji kořínky. Vyndejte ji z květináče a nakoukněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]