Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,vidím v katalogu různé ovocné sloupovité stromky.Máte něco s něma zkušenost? A pokud možno poslat fotku .
Jedná se mi o merunku ,,,hrušeň ,, třešeň,,, děkuji vám
Katalog, prodej a reklama je jedna věc, druhá je potom realita. Sloupovitost jako genetická mutace byla zjištěna pouze u jabloní, kde to opravdu funguje. Ostatní "sloupovité" tvary jiného ovoce jsou jen slabě rostoucí odrůdy na slabě rostoucích podnožích, o sloupovitost nejde. Zakupte, ale připravte si nůžky, aby to bylo alespoň vzdáleně podobné obrázku z katalogu.
pckop - souhlasím s vámi. Sloupovité stromky se musí umět i stříhat, jinak na nich naroste normální korunka. Já jsem si zakoupila zákrsky. Zaberou jenom o něco více místa. Chodím kolem sloupovitých stromků na zahrádku, ale ještě jsem na žádném stromku neviděla takovou úrodu, jaká je v katalogu. U sloupovitých stromků není ani takový výběr odrůd, jako např. u zákrsků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.