Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi to roste na zahradě?

Od: vira odpovědí: 17 změna:

dobrý den, ráda bych se zeptala co mi to roste na zahradě? děkuji

Co mi to roste na zahradě?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

řekla bych ,že se klubou pivoňky

mahan
hodnocení

0x

Já bych řekla,že jsou to pivoňky.

vira
hodnocení

Děkuji za rychlou reakci, pokud ano tak se těším :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že si na přesné určení rostliny musíte počkat - zatím není zcela vzrostlá. Na první pohled to vypadá jako pivoňka (ale, jistý si nejsem). Zdravím!

doplněno 03.04.14 19:47:

Je, tak můj první pohled bude asi správný!

doplněno 03.04.14 21:23:

Na podzim (až listy zežloutnou) pivoňku ostříhejte u země a ona na jaře zase obrazí.

hm*
hodnocení

0x

Řekl bych, že se to teprve ukáže.

Roste Vám tam přesně to, co na tom místě rostlo loni, předloni, atd. Myslím, že takto starý trs pivoněk se přehlédnout nedá.

vira
hodnocení

Dům jsme právě koupili, občas je potřeba se podívat i dále než za roh.

hodnocení

0x

ano jsou to pivoňky, taky mi raší a rašily i minulý rok, už se na ně těším !

vira
hodnocení

A děkuji i všem ostatním.

lilil
hodnocení

0x

na 100% pivoňky, jen se neví jakou budou mít barvu.

moula*
hodnocení

0x

Je to rebarbora.

sebod*

moulo, moulo...Moc špatná odpověď. Je to opravdu pivoňka, jak píší ostatní.

Jinak pro tazatele. Když koupíte zahradu, tak nikde nic moc neryjte. Počkejte, co vám kde vyroste. Kolikrát člověk žasne, co všechno mu tam postupně vykvete. A jestli moc rostlinám nerozumíte, tak to udělejte tuplem. Kolikrát něco ze začátku vypadá jako JASNÝ plevel, ale pak je z toho krásná kvetoucí trvalka.

doplněno 04.04.14 12:02:

vira. Nehádám se. Konstatuji. Vyroste Ti opravdu pivoňka. Rebarbora vypadá trošku jinak. :)

doplněno 04.04.14 12:03:

A neboj, pivoňka Ti poroste. Je fakt nenáročná.

doplněno 04.04.14 12:07:

rebarborovy-kolac.cz/... Tady je odkaz, jak vypadá rebarbora. I s receptem, co pak z ní upéct.

vira

Nehádejte se, pokud to vyroste dám sem fotku. Snad to vyroste protože jsem to vyryla a přesadila. Musela jsem na míste kde to začalo růst bude parkovací stání. Po očištění hlíny to mělo takové velké kořeny velmi křehké.

blesulda
hodnocení

0x

Takhle bujně vyráží ze země pivoňky. Z této fialové se postupně vyvinou zelené listy. V květnu pak květy : bílé možná fialové, možná růžové, to záleží na typu. Kořeny jsou hlízovité a v zemi vydrží téměř nekonečně dlouho. My je zdědili po babičce a ta je tam sázela někdy v r.1970.

moula*

Typická rebarbora !

sebod*

moulo. Tak souhlas. Bude to typická rebarbora, co pokvete jako pivoňka. Hlavně aby tazatelka nedala na Tvoji radu a nepakla z ní koláč *smich*

doplněno 04.04.14 12:41:

oprava: nepekla

Prosím o recept na pivoňkový koláč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]