Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Chtěl bych se zeptat,jestli někdo ví,kde u Brna roste medvědí česnek! Dík za info! L.
Dřínová
Nachází se mezi Adamovem a Babicemi nad Svitavou z Brna kousek.
Ještě vyčkejte, zkušenost je konec dubna-květen.
doplněno 28.03.14 13:49:Pokud se nepletu je to kousek od Omic ale tam platí nějaké omezení.
Super, tak to mam namet na peknou prochazku! Do Adamova jen sebehnu z kopce dolu ![]()
Jeste jsem nasel toto:
doplněno 28.03.14 14:39:dekuji, jeste pockam, uz jsem si to hledal, je to 6 km ode me z domu, takze budu muset vyrazit sam, nebo do Adamova autem a potom pesky. Nead by jsem tahal deti celou cestu z5 ![]()
ZDE něco ke čtení, výborná je pasta (pesto) na těstoviny, výborný je nasekaný na chleba se sýrem. Raděj mrazím, nemám ráda kvanta soli.
V pouzdřanském Plačkově lese. Už když tam jedete po silnici směrem na Pouzdřany, vidíte ho i auta.
Je ho tam opravdu hodně.
Les leží mezi Vranovicemi a Pouzdřanami.
Renčo, prosím, kde v Polabí? Můžete upřesnit? Nechtěla bych dělat pesto, ani s tím kšeftovat, jsem skromná a takových 20 listů na chleba by mi udělalo velkou radost. Děkuji - Jaga.
Ve svém okolí znám 2 lokality, bohužel, obě jsou to chráněná území. Někdo by si s tím třeba hlavu nelámal a natrhal si, svědků nemaje, já ten zákaz ale respektuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.