Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konopný čaj

Od: zuntr* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě jestli je lkonopný čaj legální.

Předem děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi ne, konopná semínka také nejsou

doplněno 26.03.14 16:32:

Je legální

cervenamrkev
hodnocení

0x

Běžně jsem ho koupila, třeba ve farmářské prodejně, takže ano.

cervenamrkev

Nechutnal mě, pila jsem ho s odporem. Raději si uvařím čerstvé bylinky z lesa, zahrádky. Třezalky, máty, saturejky, řebříčku, šalvěje, atd., nebo si čichnu k levanduli. Též mě pomůžou čípky Spasmopanu.

hodnocení

0x

Dobrý den:)Ano,je legální a dokonce velmi léčivý ;) konopny-caj.cz/...

hodnocení

0x

podle obsahu THC v caji , kdybys mela opravdu pravy THC caj , tak bys zneho byla sjeta a ta legalni nebude

mirex*

THC, neboli delta-9-tetrahydrocannabinol je velmi špatně rozpustný ve vodě, i když je horká. Tudíž se v tomto případě žádné "výlety" nekonají, OK?

fido*
hodnocení

0x

Má s tím, prosím, někdo zkušenosti? Mě trápí migrena manželku klouby, pomohlo by to? Nebo je to jen "vytahovač" peněz naivních nemocných? děkuji

lidus*

Fido konopný čaj (legální) je v ČR z konopí THC nižší než 0,3,což je zákonný limit legálního konopí ale jelikož se nepotřebujete "sjet" mohl by vám ulevit (sama tomu ale moc nevěřím), konopné mléko z nelegálního konopí které má obsah THC podstatně vyšší je podle mého, lepší volba.

doplněno 26.03.14 22:20:

Fido, spíš než čaj bych na klouby zkusila mast (nekupovat v lékarně ta za moc nestojí, nejlépe doma vyrobit), možná i na migrénu pomůže, namazat spánky a krk. 100% můžu je říct, že mi hodně uleví od spastických křečí. Mám-li problém, vyzkouším kde co a toho se držte, zkuste a uvidíte.

fido*

Lidus: děkuji

Rozhodně se nechci "sjet" , ale aby to mělo učinek. Nejde ani tak o mou migrenu, jako o nesnesitelné bolesti kloubů mé ženy. Proto se ptám zda by to vůbec mohlo pomoci. Ohledně moji migreny asi neexistuje pomoc. Navíc by to určitě chtělo delší používání.

Takže zpět k otazce: když bych si ten čaj koupil, s čím by mi, nebo mé ženě to mohlo pomoci? Děkuji

DAl jsem bod za fida, když on nemůže.

zuntr*
hodnocení

Já teda žádné zkušenosti nemám, ale myslím že by vám to mohlo pomoct :) Za pokus to stojí a tady máte něco ještě o tom konopny-caj.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

ja nake zkusenosti mam a do caje se aktivni latka neuvolnuje, protoze voda pryskyrici nerozpousti, maximalne chvili, kdyz je to horke, ale rozhodne se to nerozpusti ve vode, ikdyby jste tam nahazel pryskyrici ulepene kvety

fido*
hodnocení

0x

lidus: děkuji. Vyzkouším. Dal bych BOD , ale nemám možnost. Zas někdy nasch... načtenou ...

®Fido

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]