Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se to jmenuje, vypadá jako černá malina

Od: lenka451® odpovědí: 8 změna:

Jak se jmenuje rostlina, která má ovoce jako malina, ale je černá. Ovoce roste na keříčcích jako malina, má trny. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to malinostružina, je červená a tmavá. Mám oba druhy. Tmavá mi připadá chutnější.

doplněno 25.03.14 13:23:

Ještě je černá malina - Maliník BLACK JEWEL, ale to není kříženec. Prodává se.

doplněno 25.03.14 16:10:

Tazatelka ještě neodpověděla, zda je to ten černý maliník.

lidus*

Ja píšete "brunecova" MALINOOSTRUŽINA, máme ji na zahradě, rozrůstá se jako plevel, rodí jako bláznivá. Mimochodem Jani, nechtějte vědět ja dopadly ty moje (váš recept) šátečky, chuťově výborné, krása-líp zavřít oči.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to by mohla být ostružina. Zdravím!

doplněno 25.03.14 12:35:

cs.wikipedia.org/...

doplněno 25.03.14 13:30:

lenka451 - tak zde vložte obrázek.

hodnocení

Ostružiny znám, ale to vypadá opravdu jako malina v černém. Určitě to je nějaký kříženec, ale ten název?

ertl
hodnocení

0x
Nejdriv me napadla moruse. Ale ta roste na strome. cs.m.wikipedia.org/...

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Ostružinomalina mě napadla také, ale neodpovídá popisu. Má větší plody než malina a plazí se po opoře.
Prosím, dejte sem ten recept na šatečky. Co z toho ještě děláte? Opravdu to rodí, jako bláznivé ;). Díky M
doplněno 25.03.14 16:22: brunecova: moc děkuji. Už se těším až vyzkouším. To budou mít děťátka boule za ušima... ;) M
doplněno 25.03.14 16:22: brunecova: moc děkuji. Už se těším až vyzkouším. To budou mít děťátka boule za ušima... ;) M

Jmenují se Šlehačkové šátečky s tvarohem. Recept a fota mám na www.toprepty.cz.

doplněno 25.03.14 16:08:

Oprava - toprecepty

sebod*

jejky. Lidus. Neprovokuj mě s tím, jakou máš úrodu. Nebo mě tam v létě máš na lupu s košíkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]