Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastový obrubník- jste s ním spokojení?

Od: aislim* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, váhám mezi použitím plastového nebo kovového obrubníku. Čemu jste dali přednost vy?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, dávám přednost obrubníku z betonu, ale jinak bych si vybral ten z plastu.

Tedy, pokud bych musel volit z těchto možností. Zdravím!

hodnocení

1x

Já mám plastové i betonové obrubníky. Pro snadnější manipulaci jsou lepší plastové. Betonové mám u záhonu s růžemi a borůvkami, tam se každoročně neryje. Betonové se musí dobře usadit, plastové stačí zastrčit. Kovové obrubníky nemám.

hodnocení

1x

Já na ně také koukala, ale zdají se mi moc nízké. Přece jich polovinu musím zahrabat do země, takže nad zemí bude trčet jen malý kousek. A také se mi zdají nějak moc "fórové". Kdybych měla finance, tak bych si koupila ty skládací kostky, co do sebe zapadají. Nevím jak se tomu říká, ale vídávám to v katalogu asi "Hornbach".

,,no ty jsou výborné mám je ..doporučuji také

floro*

Právě cílem, je aby nebyl vydět. Záleží o jakém plastovém obrubníku mluvíme. Pokud máte na mysli ten obyčejný skoro vlnitý, ten je k ničemu.

lidus*
hodnocení

0x

Betonový, plastový nevydržel ataku mého těla.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,na rovno máme betonové,tam kde žena chtěla oblouky či "patvary" esíčka atd jsme dali plastový,který se dá tvarovat.Spokojenost s oběma druhy.

aislim*
hodnocení

Chci je použít do vesnické zahrady. Žádný beton. A hlavně nechci aby šli vidět. Použila bych dřevěné trámy, těch mám dost. Ale potřebuji ohraničit i oválnou skalku..

A co takhle kameny? Kolem skalky by to bylo moc hezké. Dají se koupit takové balvany různých velikostí, nebo někam dojet, kde se nachází. Ty kupované nejsou tedy "za hubičku", ale vypadá to krásně.

hodnocení

0x

,,I takhle se dá,,vyrát pouze drážku..

Plastový obrubník- jste s ním spokojení?

joudic*
hodnocení

0x

ja mam obycejne kameny, ty obrubniky se mi nelibi, jen to chce poridit strunovou sekacku pak :)

,,,no právě aby pak měl člověk několik sekaček což se mi zdá zbytečné..Také záleží ,,jakou máme zahradu a k čemu se to více hodí...

floro*
hodnocení

0x

Pokud dávám obrubník, pak plastový travní lem. Práce s ním pohodová, praktické. A ve finále nejsou vidět. denivkovazahrada.cz/...

Plastový obrubník- jste s ním spokojení? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]