Dobrý den. Poraďte mi s výběrem živého plotu. Píše se o rychle rostoucích druzích. Máte s nimi někdo osobní zkušenosti? Rychlost růstu až ke dvěma metry. Tak nevím. Předpokládám, že to budou opadavé druhy.. Ještě pod otázka. Rád bych na zahradě vysadil něco mezi keřem a stromem. Jestli můžete poradit. Stanoviště s dostatkem slunce, zem úrodná. Děkuji.
kladivko. Těchto debat tu je již plno. Zadej si do vyhledaveče "živý plot".
Moc záleží, kde ten živý plot bude. Jestli někde na zahradě ve volné krajině, nebo na zahradě v městě. Za mě vede živý plot složený z různých druhů dřevin, s různou dobou kvetení, barvou listů, zbarvením kůry apod.
sibirsky jilm (turkestansky brest) roste to divoce, kor v dobre hline a s dobrou zalivkou do par let budete furt jen strihat Samozrejme opadava. Mam ho v brutalni tezke kamenite hline rok a uz na podzim mel 1,20m (nicmene se to prvni rok musi radikalne strihat aby byl husty, cili jsem jej pred zimou uplne zdecimoval na 30cm, letos cekam na podzim, ze by mohl byt pekny husty cca 1,5m
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.