Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letnění ano či ne

Od: cesmina* odpovědí: 6 změna:

Je podle Vás ještě brzy dát ven oleandry a žumaru? Co myslíte? Cesmína

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Naše oleandry už jsou venku. Konec konců ve Španělsku kde to roste jako křoví mezi dálničními pruhy přeci taky občas mrzne a dokonce i chumelí. Myslím že vydrží krátkodobě i víc než -15° Doufám že pod to to už letos do listopadu nespadne.

hahanaj*
hodnocení

2x

Oleandry už mám venku 14 dní ,ale žumaru bych ještě nechala doma

doplněno 17.03.14 18:42:

Oleandry snesou i mráz do -5st - vyzkoušeno na těch mých před lety a nic se jim nestalo , dokonce zapadly sněhem . Pokud je dáte ke zdi na chráněné místo klidně bych se neobávala, mým to prospělo.

hodnocení

0x

;) Nikdo se nemůžeme dočkat jara, že? ;) To kdyby jeden věděl, jakou náladu bude mít svatý Petr. Někdy na Velikonoce poslal spousty sněhu sněhu, někdy na 1.máje poslal vánici a další rok byla tropická vedra, psi se rvali o stín. To kdyby jeden věděl! :-D

ukulele*
hodnocení

0x

Podle mě to je brzo.

erikretr*
hodnocení

0x

Já si myslím že je brzo.Klidně mužou přijít mrazy .

doplněno 17.03.14 18:50:

Aha :D

doplněno 17.03.14 18:51:

:-D

cesmina*
hodnocení

Všem Vám děkuji za názory.Oleandry už půjdou ven ,v našem zimovišti mají vlastně taky dost zimu.Cesmína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]