Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tvůj dotaz je velmi podivný, vůbec neuvádíš o jaký druh kaktusu se jedná, jestli ho zimuješ?
Jsou druhy, které rostou velmi velmi pomalu, jsou to většinou ty vzácnější, jestli chceš něco co by rychle rostlo, tak si pořiď opuncii, je jich několik druhů a určitě si vybereš, já mám třeba Opuncia subulata a ta roste opravdu velmi rychle!
Opuncii jsem měl a roste opravdu docela rychle Ale jedna věc mi přivedla k varu. Má takové malinké ostny a má je všude a jsou jich stovky. Měl jsem jí položenou na okně a když jsem šel v noci zavřít okno plnou silou jsem na ní narazil dlaní:D To bylo něco strašného nemohl jsem ty ostničky 3 dny z ruky dostat. Takže jsem se na ten nebohí kus zeleně naštval a letěl! Tak na to pozor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.