Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, včera jsem si koupila tyhle bylinky v květináči a dnes večer, když jsem přišla z práce, mi uvadli. Dočetla jsem se, že rozmarýn má rád vlhko, tak jsem ho hned porosila a trochu zalila a bazalku zalila. Mám je v kuchyni, kde je celkem teplo. Ale rozmarýn má rád teplo pry, tak tím by to snad nemělo být. Poradte...,snad se vzpomatují.
0x
presne. pokud jsou nekde ze supermarketu, je to okamzite pouzit a vyhodit (pripadne, pichnout do zahradky, nekteri silni jedinci se chyti). Jestli nemate cas/silu na seminka, za chvilku budou zacinat trhy a zahradnicke trhy tak kupte sazenicky tam.
Kazdopadne bylinky jsou citlive, i jen prenos z mista na misto je rozhodi, mohly vam cestou omrznout ofouknout, je to s nimi slozite
pockejte do vecera, jestli se nevzpamatuji tak urezat, zamrazit jinak to vyhodite i s kvetinacem
0x
Rozmarýn jsem koupila v akci za necelých 20Kč, doma ho přesadila do většího květináče a 5 let na baloně roste jako divý, letošní zimu jsem ho ani nedala na zasklený balkon, přez zimu téměř nezalévám a v létě denně plnou misku, z jara trochu prostříhám. Bazalka mi vždy vydrží jen než ji spotřebuji a nikdy už neobrazila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.