Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máte někdo typ na levné polykarbonatové skleníky?Mám zahradu tak proč si něco nevypěstovat samo vyroba asi nevychazí cenově dobře když se použije kov,folie,polykarbonát .
Nemam tip, jen poznamku.je to lehke, sousedovi pri takove polovichrici ty desky uletaly. A pokud koupite uplne nejlevnejsi typy, polykarbonat zezloutne, muze i popraskat. Takze dobra rada od zkuseneho majitele takoveho "skleniku" je na miste
Ona ta folie taky par let se stestim vydrzi. Pokud bude foliak alespon castecne v zahrade kryty pred vetrem.ale jak jsem psala, moc nevim.mamka ma klasicky stary trubkovy pulkulaty foliak, na ktery folii svarujeme, ten rok to vydrzi.a tchyne ma sklenik, ikdyz nekdo nadava, ze se v nem vse pali, a musi ho natirat, ale to je o tom, co komu vyhovuje.
CO TAKLE FOLIE? třeba tento namir.cz/... jak dlouho to za tu cenu vydrží smo je třeba to dobře přichitit k zemi jinak to bude asi lítat jak balon
zdravím,,foliový není dobrý a to z toho důvodu,,že se rychle roztrhá. Měla jsem to a byla to práce zbytečná. Teď jsem koupila dětem z polykarbonátu a je Ok..Mají ho sousedi a jsou spokojeni. Sklo se rozbije a doplňovat tabule -tak to bych nechtěla...Nějaký dobrák vám hodí kamenem a je po skle. Přeji dobrou volbu
viděl jsem dnes v OBI hlikovou konstrukci se sklem vypadlo to bytelně cena 12000kč vedle stál polykarbonat+ folie za 5000kč rozdíl byl hned jasný ale všeobecně Obi je drahé rozhodování je těžké ceny jsou skoro všude vyrovnané na polykarbonát
ještě se podívám v polsku kvalita bude stejná jak v obi nebo globus ale nejsem si jist už přepočet cz na zloty už jsem tam dlouho nebyl
Jo máme ten skleník s polykarbonátu z Baumaxu, vzali jsme ten delší asi 5 nebo 6 polí tak asi cca 4 metry dlouhý.
Faktem je, že po prvním roce je potřeba všechny matky znovu několikrát přetáhnout, protože to nárazy větru uvolnily tak, že se to dalo utáhnout rukou, ale ráčna je na místě. Pokud to neuděláte tak ty okna opravdu při menší vychřici vyletí. Nyní jej máme už 3 rok a po přetažení matek je to dobrý. Pozinkovou základnu jsme položili na ty větší obrubníky a k nim přišroubovali a ty menší (zahradní) obrubníky jsme dali do uličky. Ještě jsme k tomu koupili otvírač na okno a funguje to suprově. Jen je škoda, že dveře jsou šoupací, jinak bych na ně dal taky otvírač, no ale to už bych byl moc pohodlnej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.