Nejste přihlášen/a.
Zasadila jsem semínka rajčat, ale asi jsem je moc zalila. Myslíte, že jsem je zničila? Mám naspodku udělat dírky ať přebytek vody odejde? děkuji
každý sadbovač musí mít dole otvory - na odtok přebytečné vody - zeminu se semínky je lepší spíš jen postřikovačem rosit , než zalévat
No voda mi tam nestála, jen ta hlína prostě byla dost mokrá. Jinak ted to nebudu nějakou dobu zalevat. Jinak do týdne by mohlo s toho něco vyjít? Jinak pak zkusím zasadit nové
Loni jsem do nádoby neudělala díru, ale hlínu jsem pořádně pokropila vše zadělala sáčkem do týdne už byly venku rajčata. Úroda se mi povedla.
Nechápu co mi to teď napadlo tak zalét.
Tak to jim mohlo spíš prospět než uškodit. Mnoho pěstitelů nejdřív semínka na 12 - 24 hodin úplně máčí ve vodě, až poté je dají do hlíny nebo tam, kde chtějí klíčit. Takže nemějte strach
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.