Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnede fleky na Euphorbia

Od: mirka* odpovědí: 7 změna:

dobry den,prave jsem zjistila na svem Euphorbia hnede fleky z ceho to muze byt

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

většinou bývá viníkem přílišné slunce - spálí rostliny - je zrádné ,přes sklo opravdu dovede nepěkně popálit

Nepřelil jste ho? Co máte za pryšec, je spousta druhů.

mirka*
hodnocení

mam spatny pocit ze asi ano. Nevim presne co je to za druh. Dostala jsem ji jako darek bez nazvu. jsem si to jen nasla,je dvoubarevna tmave a svetle ramena. Hodne jsem ji videla rust v Peru.Nerada bych o ni prisla. Hned jsem ji restehovala k oknu ale co dal s ni? Ma cca 2m na vysku a 8 vyhonu.

mirka*
hodnocení

nebyla u okna

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, euphorbií je spousta druhů, jakou máte vy?

mirka*
hodnocení

vypada na Euphorbia trigona,ale je dvoubarevna,ma 4 hrany,nedela na hranach listecky. Nikde jsem takovou nenasla tak presne nevim co je to za druh.

ukulele*

ano, vím, euphorbie potřebují v zimě dostatek světla, mírnou zálivku a teplo, většinou při teplotách pod 15 C se jim vytvářejí takové suché skvrny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]