Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to květinu?

Od: polo odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, prosím jaký je název této kětiny? A nemáte nějaké rady ohledně pěstování?

Děkuju moc Kateřina

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, je to azalka abecedazahrady.dama.cz/...

kolop
hodnocení

Děkuji mockrát

cesmina*
hodnocení

2x

Azalek mám několik.Pěstuji je v chodbě na okně .Nemají rády moc teplo .Na tom okně mají dost chladno a kvetou nádherně.Zeminu udržujte vlhkou ,aby Vám neuschla.V létě jestli máte možnost,tak ji letněte někde kde na ni nebude pražit slunce.Já je mám přes léto na severní straně za domem.K přesazení použijte substrát pro azalky .Potřebují totiž kyselejší zeminu.Cesmína

kolop
hodnocení

Děkuji mockrá. A zastřihujete je nějak?

cesmina*

Já osobně jsem to zkoušela,když byla moc vytáhlá.Nedopadlo to dobře. V tomhle Vám neporadím.Ta zahradní nám udělala nové výhonky,když jsem ji omylem trošku posekla. Pokojová se k tomu moc neměla,asi byla moc ostříhaná.Zkuste se poptat na zahrada.cz .Cesmína

richardzavodny*
hodnocení

0x

Neposlal jste obrázek.

kolop
hodnocení

Z technikých důvodů se nenahrála. Snad teď už ano

Co je to květinu?

hodnocení

0x

Já jsem vyčetla, že se mají odstraňovat odkvétající květy a když už azalka nekvete a vyrazí nové výhonky, tak se mají postupně zaštipovat, aby byl keřík hustější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]