Nejste přihlášen/a.
Máte už muškáty venku? Každodenní vynášení truhlíku a květinových nádob a večerní uklízení mne už zmáha,máte už někdo muškáty na balkonech 24hod? Mraziky nejsou a jestli jim ublíži teploty 4-5st si nejsem jistá. Nebo kdy dáváte muškáty ven? Díky za radu či zkušenost.
Jakmile jdou noční teploty pod 10 °C, muškáty nachladnou a zbrzdí růst. Takže ta trocha práce se sledováním předpovědí a uklízením na noc se rozhodně vyplatí. Také tady takhle "blbnu" a nosím je dovnitř a na den zase ven.
Dnes říkali v pořadu Polopatě na ČT1, že muškáty mají jít ven až když noční teploty neklesnou pod 10st. Ale my už je máme taky venku.
Emilko, jsem zvědavá, jak se muškátům venku daří. Já je mám v obýváku za oknem. Před týdnem byly úplně stejné, jako ty na vaší fotce. Úplně stejné. Dnes jsou takovéhle a musím je zaštípat, aby se tak nevytahovaly, ale košatily. Jaké je máte vy? Jen pro porovnání, jestli je máme dát ven nebo raději nechat uvnitř, co jim svědčí více.
Emilko, ven teď ne, ale jen porovnat pro příští rok, co jim svědčí víc. Jestli doma na okně nebo venku na vzduchu. V Ostravě chodí lední medvědi kolem oken.
Jojo, ty moje vypadají jako ze skleníku, takové světlé vytáhliny. Už chceme sluníčkooo!
Pokud je takové teplo jak bylo před tydnem tak je škoda nedát je ven Také je možno přez den dát na sluníčko a na noc uklidit.Záleží kde bydlíš,já na činžáku a .činžákovy vzduch se ani kytkám nelíbí, tak proč jim nedopřát trochu kyslíkuJá dávala i fíkuska benjamínka na sluníčko
Trošku mě povyrostly a mají tmavší barvu jak ty tvoje. Slunce dělá divy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.