Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje?

Od: petam* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
dostala jsem rostlinu viz. fotografie, bohužel se mi ji nepodařilo nafotit, jen tuhle jsem našla na netu. Ta co mám doma má takové až tmavě fialové listy. Vůbec netuším o jakou kytku jde, nevíte někdo?

Jak se jmenuje?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Diefenbachie

hahanaj*
hodnocení

1x

je to difenbachie

doplněno 04.02.14 13:42:

pozor je jedovatá

cesmina*
hodnocení

0x

A nemohla by ta Vaše kytka být kalatea,když má fialové listy.Cesmína

petam*
hodnocení

teď se na to dívám, ano je to ta kalatea, podle obrázků co jsem si vyjela. Super děkuji moc :)

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, mě to připadá jako popis dvou odlišných rostlin?

hodnocení

0x

Zde Tato rostlina je v mnoha druzích, ale je vždycky zelená, v odstínech zelené. To, co popisujete, jako tmavě červenou, fialovou barvu, to je něco úplně jiného. Vidívám to v prodejnách, ale nevím název. A také kapku jiný tvar listů a stonků.

sebod*

Podívejte se na Alokasii. Podle barvy listů, jak ji popisujete, by to mohla být ona.

doplněno 09.02.14 20:20:

jejky. koukám, že už je to vyřešené. To jsem teda přišla s křížkem po funuse *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]