Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám takový dotaz .. Koupili jsme si s přítelem bambusy a mám ho ve skleničkách s gelovými kuličkami jak jsou nasáklé vodou .. No a já musela oba dva zaříznout protože byli moc dlouhé (poradil mi to pán v obchodě) že se mu nic nestane a mě ten jeden začal zespodu žloutnout a bojím se že uhnije,je možný že jsem ho blbě zařízla a nebo že tam má zespodu moc vlhko? Poraďte mi prosím kdo se s tím setkal .. Děkuji
Mě naopak bambusy prosperují jen v akvárku, nebo váze - s úplně ponořenými konci ve vodě. Když jsem zkoušela přesadit do květináče, začal konec uhnívat.
Víte s naprostou jistoto, že se jedná o bambus? Bambus štěstí, Lucky Bamboo? To je totiž název pro komerci. Jedná se o dračinec, dracenu. Našla jsem pěkné povídání Z vody do substrátu, ale nejde vložit odkaz. Dokonce i tady na poradně se už o tom několikrát diskutovalo. Také nelze vložit odkaz. Nebudu vám popisovat postup, jak rostlinku zachránit, prostě si to najděte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.