Nejste přihlášen/a.
Umí mi někdo poradit čím to je že mi čtyři Phaleonopsis nasazují poupata, které mi opakovaně seschnou a opadnou?V bytě mi kvetly od nevidím do nevidím, tady v domě se jim něco nelíbí. Zalívku dělám pořád stejnou, když topíme tak rosím, ..před nějakou dobou jsem je přesadil, substrát jsem dal přímo na orchideje, pravidelně otvírám ventilačku...zatím rozkvetla jen jedna, zbytek stávkuje
Děkuji
To je pravda,nerozmazlovat.Mám jednu orchidej už 6 let ,zalévám minimálně,jednou za 14dní a to jen trošku,mám jí na okně,kam jde slunce jen dopoledne,stále větrám i v zimě a vždy v lednu ,únoru kvete nejvíc.Teď má dva veliké trsy plné květů.Na podzim jsem jí ostříhala kořeny,přesadila,dala novou hlínu a už zase kvete.
doplněno 14.01.14 14:28:Takhle vypadala před rokem...
A taklhe vypadá po setříhání na podzim teď.Foceno včera
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.