Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis o květinách

Od: rakave* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Před pár lety vycházel časopis Bydlíme s květinami.Pamatujete si na něj? Byl celičký o pokojových a balkonových květinách.Bylo úžasné si v něm v zimě listovat a přemýšlet jaké kytičky si na jaře koupím :) Bohužel jej zrušíli a marně hledám náhradu.Neznáte nějaký,který by byl jen o pokojových a balkónových květinách? O zahradě je časopisů dost,ale tu já nemám,jen malou zahrádku za panelákovým oknem.Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rakave, že vy jste zapomněl, že sedíte u kompu a v něm bydlí strejda Gůgl, který má všecky časopisy na světě. A taky ví naprosto všechno o kytičkách. Stačí si říct a pak uložit ne do knihovny, ale do oblíbených.:-D

doplněno 11.01.14 17:38:

:-D Ahááá! :-D

rakave*
hodnocení

Tak to já vím,že existuje strýček Google,taky jsem na návštěvě u něj byla,bohužel žádný časopis o pokojových kytičkách mi neporadil :( A já chci doopravdy časopis,protože jej můžu číst v křesle nebo ve vaně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]