Nejste přihlášen/a.
Mám ještě jednu radu.Je nevonící,ale velmi účinná-vyzkoušeno.Vezmeme jeden díl kravince,smícháme s dvěma díly hlíny-takové té mazlavé, ránu pořádně přikrejeme touto směsí a zavážeme-používám starý jutový pytel a provázek.Za rok pytel sejmu a je rána zahojená Dá se použít i při okusu zajíci,okousali mi šest slupových jabloní ze 60.-80.ti procent a stromky žijou všechny dokonce na třech už byli plody.Problém je s materálem,ale dneska se pasou kravky na každé mezi a hlína se nechá také sehnat stojí to určitě za to..Karel vosa z Písku
Ta poslední rada (kravěnec + jíl) je přesně to,co jsem použil již několikrát a vždy se super výsledkem.Snad bych jen, vzhledem k tomu, že jde o starý defekt, okraje rány zdrsnil, třeba lehce jemnější rašplí,ale rozhodně bych to vše nechal až na jaro, kdy bude tendence k hojení daleko větší.A nakonec - teď budou kravěnce i jíl zmrzlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.