Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte jméno rostliny

Od: hahanaj* odpovědí: 4 změna:

Prosím kdo pozná rostlinku po zmrzlých jsem ji zasadila malou sazeničku /tu jsem dostala- takže název u ní nebyl/

vyrostla převeliká a dost je odolná , hodně se líbí a nevím její název ,abych mohla poradit těm ,co si ji chtějí pořídit. Díky za rady.

Poradíte jméno rostliny

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x
Je to krasavice, a i já bych jí ,,potřeboval,, moc se mi líbí panašované věcičky, no během dne popátrám a pak odpovím, takhle z hlavy si netroufám, třeba dostanu řízek ( bylinný ) za odměnu...doplněno 04.11.13 12:46: Helichrysum microphyllum (syn. Gnaphalium obtusifolium) kultivar ,,stříbrný list,, ještě je nabízený kultivar panašovaný mail.vukoz.cz/... a mít kytku z Průhonic, to potěší každého botanika
hahanaj*
hodnocení

Ano ,děkuji ...je to ona a nikde se nemohu dočíst zda je to letnička nebo trvalka?Poradíte - květy jsem ostříhala , možná jsem si mohla semena schovat ...no neudělala jsem .

ukulele*

2 - 5 let na stanovišti, pochází z Kréty, český net opět mlčí...

translate.google.cz/...

já osobně bych to sestříhal na ,,transportní a skladovací velikost,, a dal to někam do 5 - 10 C, což? a nebo to zkusit nařízkovat, kdyby se té matečné ,,něco,, stalo...

hahanaj*
hodnocení

tak poputuje k oleandrům na přezimování uvidíme jak to dopadne a moc děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]