Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sikmi nepouzitelny breh

Od: ilonkaa* odpovědí: 8 změna:
jeste mam dotaz pro spekulujici hlavicky vlozim foto kde stojim na schodech a fotim levou i pravou stranu brehu abyste byly v obraze je velmi sikmi a na zvetrale skale taze tam kopnete tak 0,5m myslela jsem na nejake cihlove kaskady na jahody jde tam slunicko ty by tam sli ale jak to udelat a neustale nepadt tyto brehy jsou naprosto na nic a je mi jito ho nevyuzit mame maly pozemek myslela jsem to i prodlouzit ale to si myslim ze by bylo financne narocne treba vas neco napadne dekuji vam a hezke odpolednedoplněno 27.10.13 15:22:
Sikmi nepouzitelny breh
Sikmi nepouzitelny breh #2
Sikmi nepouzitelny breh #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

doplněno 27.10.13 18:20:

Zdravím, vzal jsem to jen tak na rychlo v malování, je to běžné, že se používají takové ,,lavice,, kolega má na stráni takové lavice s rostlinami, je to nejmémě náročné na úpravu terénu, pár prken a kus železa,nebo kulatiny, na ty nohy, dá se použít vše co je při ruce, pokud chceme ušetřit penízky...

doplněno 27.10.13 19:47:

cihlové bych to nedělal, bude to drahé a fyzicky náročné na práci

Sikmi nepouzitelny breh #4

hodnocení

1x

Na takovém břehu nám doma rostly keříky angreštu a rybízu. Tvářily se spokojeně. ;)

pfpetr*
hodnocení

0x

Dole je opěrná zed nebo jak to tam vypadá? Je možnost navézt zeminu? Kolik do té srandy chcete investovat?

ilonkaa*
hodnocení

jsou tam oprene panely asi 3 4 metry dlouhe jelikoz padala ta zemina delal to muj tatka byly jakoby skosene a za ty roky asi 30 let uz jakoby stoji ta tiha te zeminy je narovnava dole bydli moji rodice ale barak je psany uz na bratra s tim si moc nerozumime jelikoz spolkl vsechnu moudrost sveta a nekdy kdyz je problem tak u neho dohoda nedopadne ja jsem pravy opak tak mam strach do budoucna aby mi nedal ultimatum s tim neco delat jelikoz je to nas pozemek a hrozi i kdyz je panel zpevnen nejakym privarenim ze spadna na jejich barak coz ja bych se take obavala dekuji nejak jsem se rozepsala no ja spis datluji hezky den

ilonkaa*
hodnocení

zeminu je mozne navest a o ivestici nemam poneti nevim co kolik stoji a co by to obnaselo kazdopadne by padla nejaka pujcka manzel take myslel na prodlouzeni naskocil by nam pozemek on je spis teoretik nez by neco zjistil dekuji

rnk*
hodnocení

0x

Jen postřeh.

Běžná cihla se mrazem rozpadne. Musely by to být klinkery (zvonivé), které jsou ostře pálené. Jsou však mnohem dražší. Doporučuji beton nebo lépe kámen.

narf
hodnocení

0x

Jestli tam jde hodně sluníčka, tak co tam udělat skalku?

Sikmi nepouzitelny breh #5
ilonkaa*
hodnocení

ta vypada nadherne zkusim nakopnout manzala myslim napadem jaky by mel nazor dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]