Nejste přihlášen/a.
tak nevim pry,už nejsou k nikde k mani stromky Třešně VYSOKMEN nevite,kde by se dal koupit nebo objednat dobirkou?Děkuji
O vysokokmeny moc zájmu není, tak je snad už nikdo nedělá. Ale co vám brání v tom, koupit polokmen, ostříhat z korunky vše kromě terminálu a v dalším roce si vypěstovat korunu jak vysoko chcete?
jo to ja neumim a pry to musi byt,už neroubovane ja nejsem žadny Mičurinec ja tak koupit s zasadit zalevat a sklizet
...zalévat a sklízet.
Syfrigu, v minulých dotazech jste prozralil, že nejste nejmladší. Z vysokokmenu budete velmi obtížně sklízet, pravděpodobně toho hodně sklidí zahradní ptactvo. To by ještě nebylo tak zlé. Ale až začnou přezrálé třešně padat samy dolů, bude to pod stromem doslova bzučet. Slétnou se k vám vosy z celého okolí. Možná se jich nebojíte, ale věřte, nejsou to příjemní společníci, pokud byste třeba chtěl mít nedaleko stromu i lavičku na posezení.
Moc dobře tohle všechno znám, mám třešeň vysokokmen, vylézt na ni se už bojím, kluky z okolí nenalákám, protože jsem ještě ke všemu kdysi koupila velmi pozdní druh. A i když tam někdy někdo do koruny vyleze, stejně všechno neotrhá.
Ještě si to rozmyslete. Jablka i hrušky se dají otřepat a pak třeba i potlučené nějak zužitkovat.
Zdravim Vas "bimbam" mate pravdu vim o čem to je a myslite to dobře jsem dědek šplhat po stromě,už určitě nebudu.A než ten strom vyroste kdovi co bude?Kde mě bude ...Ale vite ja měl vysokou třešeň pod ni i tu lavičku před leeeeety ji vysadil jěště muj otec,ale zašla snažil jsem se ji zachranit i zahradnika jsem přivezl na pomoc nejdřiv odešla 1/2 a pak musela pryč cela
Mam 2 sousedi a ta koruna stromu stinila,abych měl kousek soukromi 1 ma terasu pomalu,až u plotu me zahrady a kamarad take dědek řika člověče Josef ty jsi tady teď jako v zoo
no to ja vim ta třešeň mi moc chybi,ale co mam dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.