Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční hvězda - jak aby zčervenala

Od: panijana* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu :) Ráda bych, aby se mi začervnala vánoční hvězda. Jen mám menší problém, jak se o ni starat. Ráno odcházím v 6,30h z domova a domů se vracím až v 19 h. Když bych si květinu vzala do práce, tak bych ji mohla odkrýt v 9 hod, kdy dorazím do zaměstnání a v 17 h odkrýt, když odcházím domů. Jen jak o víkendu? A teď babo raď. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

emilka12*
hodnocení

0x

jani já měla vánoční hvězdu na jižním okně a nezastinovala jsem ji.A měla nádherně červené listy.

lidus*

Pěstitelé já vám závidím, moje vánoční hvězda se stala trvale krásnou až jsem to vzdala a koupila umělou.

emilka12*

Liduš ty jsi to správně vyřešila*smich*.Mě ji stejně napadli paraziti a pak odešla.*zed*

panijana*
hodnocení

0x

Holky, děkuji za odpověď. :) No já mám právě doma už druhou vánoční hvězdu, první hvězda vypadá jak když držela hladovku :( a ta druhá vánoční hvězda je pěkně "krmená", tak jsem si říkala, že bych to zkusila, aby se mi hezky začervenala. Ale možná to opět dopadne tak, že si na vánoce koupím už třetí hvězdu :)

hodnocení

0x

Vím, že na vánoce kupujeme Hvězdu pro její barvu, ale viděla jsem ji v létě venku, bez červených listů. Byla to nádherná, veliká zdravá rostlina, takový jako stromek. Koukala jsem na ni a věděla jsem, že ji znám, ale stejně jsem neuhádla, co to je. Měla dřevěný kmínek a bylo vidět, že už má nějaký rok za sebou. Nakonec jsem se zeptala a zjistila, že je to Hvězda. Paráda! :D

jitka*

Dobrý den.

Moje vánoční hvězda si krásně roste venku na balkóně.Vyrostla od vánoc asi tak 3x.

Každý ji obdivuje.Měla jsem ji i před několika lety,ale napadly mi jí škůdci a opadaly jí všechny listy,ale až po vánocích,tak mi aspoň udělala velkou radost na vánoce.

Jsem zvědavá,zda se mi letos zdaří jí uchovat.

Zdraví a pěstitelské úspěchy přeje Jitka

panijana*
hodnocení

0x

Jak jsem dopadla s vánoční hvězdou? Hvězdu jsem nechala doma, v 19h jsem po příchodu z práce hvězdu dala do tmy a ráno v 6,30 h jsem jí odkryla. Bohužel jsme se pak museli stěhovat, takže hvězda nehvězda, myšlenky byly úplně někde jinde a já se květině nevěnovala a teď je to asi 14 dní, se hvězda pěkně červená :) Nečekaný úspěch :D Všem děkuji za odpověď. :D

doplněno 23.02.14 18:31: Pripojuji fotku z 23. unora. ;)
doplněno 23.02.14 18:32: Pripojuji fotku z 23. unora. ;)
Vánoční hvězda - jak aby zčervenala
Vánoční hvězda - jak aby zčervenala #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]