Nejste přihlášen/a.
koupil jsem olej z ruky a nevím jaký tam mám nalít pán od kterýho jsem to koupil říkal že prej nákej zelenej já mám doma ještě černej co sem lil do dvoutakta wartburga a pak mám ještě ten červenej,ono to je asi jedno co?hlavně aby to bylo do dvoutaktních motorů ale radši se chci ujistit
Nevím co máte za "křoviňák", jestli to je nějakej slabej na sekání kolem obrubníčků, plotů a nebo nějakej vprofi, tak zásadně lejte originální oleje, určitě neprohloupíte. Pokud máte nějakej vyběhlej typ, tak to vám postačí nějakej "dvoudobák" z benziny. Jestli máte nějakej vysokoobrátkovej stroj, tak určitě bych dál zelenomodrej ( Husgvarna), nebo červenej (Stihl). A používejte doporučené ředění - např. Husgvarnu ředím 1:50, měsíčně jsem posekal 6 ha zcela přerostlé hmoty - bez jakýchkoliv náznaků únavy stroje.
doplněno 23.09.13 21:47:lidus - jo,jo - moje značka, dražší, ale dobrej !
nevím co je to za typ křovinořezu,na oleji nechci určitě šetřit takže když tam naleju ten červený nic tím neskazím?
Podívejte, kdybych věděl, že ten váš červený olej je opravdu ten, který doporučuje výrobce Stihl, tak řeknu ano. Jenže ono je těžké se tady domlouvat o červeném oleji, který by mohl být ten správný a nemusel,... značku nevíte?
Nebo snad myslíte třeba tento : euro-shopy.cz/...
Vzhledem k tomu že těch informací není moc a v tom co jste zjistil chybí ještě číslo modelu bych doporučil to co doporučuje prodejce. tznm toto: mountfield.cz/... s tímto by to mělo být vpořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.