Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Welwitschia

Od: jt* odpovědí: 3 změna:
Prosím o radu.Máte někdo zkušenost s pěstováním dinosaura?Několikrát se mi podařilo vypěstovat bez problému semenáčky Welwitschia mirabilis.Po několika týdnech mi však všechny postupně odešly.Může mi někdo,prosím poradit.Děkuji,JT

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Tuto rostlinu lze nalézt v některých botanických zahradách. Je domovem v suchých pouštích Afriky, kde někdy neprší i několik let. Rostlina přijímá především vzdušnou vlhkost. V našich podmínkách je jen velmi obtížně pěstovatelná. O možnosti pěstování je něco na této adrese:

images.google.com/...

strejc :)
Welwitschia

doplnit odpověď
hodnocení

0x

lithops.net/...

Tudy vede cesta, předchozí odkaz se jeví jako nepoužitelný, omlouvám se.

avicek
hodnocení

0x
Pokud odpovite na muj email, poslu Vam navod. Me se je podarilo vypestovat ze semen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]