Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rostliny s jedlými květy

Od: pestitelka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máte nápad na nějaké rostliny s jedlými květy, které by se daly pěstovat doma? Děkuji za návrhy :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Třeba květák?

pestitelka
hodnocení

Taky dobry :-D. Ja spis myslela spis kvety jako ma napr lichoresnice.

ukulele*
bišek, kopr, sedmikráska, brutnák, brokolice, květák, heřmánek, begónie, hořčice, měsíček, zahradníchryzantémy, šafrán, čekanka, koriandr, květy citrusových plodů, dýně, artyčok, ananas, fenykl, gladiol,denivky, levandule, libeček, máta, květ jabloně, meduňka, modřenec, bazalka, bergamot, majoránka, oregáno, pelargónie, rozmarýn, růže, saturejka, pampeliška, tymián, šeřík, aksamitník, yucca...apod.nosti z vlastní zkušenosti květ bezu černého, akátu, dýňové a cuketové květy, sedmikrásky, někdo jí i květy smetánky lékařské, ale na mě jsou moc hořké magazinzahrada.cz/...
pestitelka
hodnocení

Dekuji za vycerpavajici odpoved. A co z toho se da pestovat doma - tedy v byte?

pohanka*

Moc jsem to nechtěla studovat, ale našla jsem např. u modřence, že v Řecku se jedí jeho cibulky, tak nevím jestli ty květy jsou vůbec dobré?

pestitelka
hodnocení

Dari se sedmikraskam, pampeliskam, maceskam, fialkam a levanduli doma v kvetinaci?

ukulele*

tak to netuším, jestli to jde vypěstovat a to ještě ke konzumaci pampelišky, myslím to množství a no také je doma a doma, znám pár ,,bláznivých,, botaniků co to uměj, ale u nich doma to je tak na půl botanická a na půl zahrada...ovšem v bytě, líp na tom jsou majitelé domů, kteří mají různé verandy, zimní zahrady a tak podobně a nebo nevyužívané místnosti s velkými okny...

Rostliny s jedlými květy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]