Nejste přihlášen/a.
Dobry dne,
pred dvema lety jsem si koupila tresen Sunburst - v te dobe to byla nova odruda, tak mi sice hodne lidi reklo, ze ji ma, ale jeste nemeli urody.
Letos mi sooused rekl, ze mu krasne odkvetla, mela plody a naraz vsechny zezloutly a opadaly a to same se pry stalo jemu znamenu, ktery bydli uplne jinde, tak me to dost vydesilo jeslti skutecne tuto odrudu je vhodne zde pestovat. Nerada bych nekolik let pestovala stromek a zjistila, ze je na nic.
Takze budu rada kdyz mi napisete jeslti tuto odrudu mate a jeslit Vam plofi a jak jste s ni spokojeni.
Dekuji
Tofi
mám ji krátce, loni plodila dobře. Letos vůbec, ale to přisuzuji "špatnému" ostříhání, kdy jsem jí potřeboval vytvarovat a obral se tak o úrodu. Ale u žádné odrůdy (a stromu) není úplně vyjímečné, že jeden rok z x dalších neplodí dobře nebo vůbec. O to větší úroda další rok.
letos to vynahradila, malý strom a mraky třešní, tak 2kg na obrázku už chybí
No, tento rok což je tedy třetí rok, bylo květů hodně, ale jak asi pršelo byly mizerně opylené a letošní úroda je cca 10 třešní. Ale jsou výborné! Snad tedy příští rok se už Sunburst předvede!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.