Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Neexistuje postrik,ktery by byl vyborny na karhat a jine previty a zaroven nenicil maliny.V tomto pripade,titerna prace,pomazavani plevele steteckem totalnim postrikem v silnejsi koncentraci,nebo neredeny apod.Dobre je nastylani lehkeho substratu,nebo nejakeho materialu,ktery zetli,jelikoz se plevel dobre i odstani mechanicky.Je mi jasne jinak ze motycka nestaci,je to splert korenu.Ja bojuji se svlaccem,to je snad nejhorsi co muze byt a jeste preslicka.
Dnes jsem poznal v receptáři herbicid,který by se i hodil.Jde tedy opět o Roundup,ale v gelové formě.Při natírání na rostliny plevelů nehrozí pokapání užitkových rostlin.
JABRAKA
Jabrako,dnesni receptar jsem bohuzel nevidela.Coz o to,gelovy by byl vyborny,snad nebude prilis drahy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.