Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, moc se mi líbí bílé tulipány, nenašla jsem na internetu, kde prodávají cibule bílých tulipanů. Máte je někdo na zahrádce? Kde se dají koupit, nebo kde je posílají na dobírku, ale jen bílé? Děkuji za informace. - pt
Cibule tulipánů budou až v letních nabídkách, sází se na podzim.
Jeden odkaz připojuji, firma nabízela mnoho bílých tulipánů - různých tvarů. Pravděpodobně bude mít podobnou nabídku v létě.
Od léta bude jistě nabízet i známý Starkl a méně známý Basík. Basík prodává poměrně levně kvalitní zboží.
Moc děkuju... - pt
doplněno 01.05.13 20:28:Líbí se mi - Inzell, ale mají vyprodáno.
doplněno 01.05.13 20:29:
Jaguš, děkuju za info. Máš pravdu, pokud jich má sousedka jen 5 kousků, tak ani není z čeho dávat. Ty černé měli vloni napodzim v Ikea a já je nevzala, ale můžou vypadat pěkně. Teď mi kvetou červené a začínají žluté. Zatím pa. - pt
Cibulky bílých tulipánů mám zakoupené před 3 roky na výstavišti v Lysé nad Labem.Mám 2 druhy - jedny jsou hladké a ty druhé jsou uvnitř kudrnaté/snad se jim říká papouškovité/. Tyto dny kvetou, ale oproti jiným barvám se počet cibulek moc nezvětšuje. Dva kousky mi naopak zmizely.Zůstaly mi po třech .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.