Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žije můj oleandr?

Od: minda® odpovědí: 3 změna:

Přeji všem hezký den a prosím o radu. Loni jsem dostala olenadr v květináči, na zimu jsem ho uklidila do nepoužívaného pokoje, kde byly nejnižší teploty lehce nad nulou. Teď jsem ho vynesla ven na zahradu, zalévám, ale vypadá uschle... myslíte, že se probudí, nebo mi zmrznul? :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

3x

Asi nezmrznul, ale uschnul - normálně by už měl být zelený. Jediná šance ještě je, že by mohl obrazit odspodu, tak bych asi zkusila ještě pár dní zalévat.

hodnocení

aha... já ho sice občas zalila, ale asi málo *bzum* budu dál zalévat...

neprospělo by mu, kdybych ho ostříhala? je asi půlmetrový a na větvičkách má suché listy od loňska...

děkuji

limetka*

Ale jo, zkuste sestříhat, jakmile se dostanete do dřeva, které bude vypadat živé, tak dál nestříhejte a uvidíte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]