omlouvám se -nikdy jsem s tím nepracoval a tímto Vám všem přeji příjemné svátky-a na obrázku(doufám že už v pořádku,je moje cikasa,z Malty jak dopadá na vánoce.
Ok! Je to Cykas revoluta, a vypadá to, že mu je teplo a že má málo světla. Cykasy je nejlepší zimovat tak při teplotě do 15 - 20 stupňů. a dík za přání, Tobě také vše nej nej
ukulele*
a jenom pro šťouraly : cykas řadíme do kapradin, ne do palem. Ale je vážně hezký, nic ve zlém...
fikus*
V tomto případě jsem netvrdil,že je to palma ale chtěl jsem ukázat jak to dopadne když nám cikasa zastoupí vanoční stromek-a tím že je to kapradina jste mne opravdu překvapil.a děkuji Vám za tuto informaci.a nevíte někdo co to jsou za rostliny?
ukulele*
Zdravím, prosím Vás c y kas, prosím... a neměl by jste fotku celé rostliny? Zřejmě to bude nějaké květenství palmy, nebo jukky - tipoval bych to na palmu, ale chce to vidět celou rostlinu, děkuji a rád poradím, když mohu, mějte se ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.