Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gtm vs. al-ko

Od: hajnej odpovědí: 2 změna:
Zdravím rozhoduji se mezi Gtm 500 SP1 SC H a al-ko 520 BR 4v1 premium. Nemáte někdo zkušenosti?
výtka
Upozornění od sys hejkal 24. 04. 2013 20:07:35
pro ty, co nemají rádi křížovky, a nepamatují si, jakou to mají vlastně sekačku: search.sweetim.com/... search.sweetim.com/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlavně při rozhodování zohlednit vzdálenost od nejbližšího autorizovaného servisu. Když něco odpadne, šetří to čas i peníze.

Když jsem loni na podzim vybíral sekačku, vzal jsem GTM 500 jenom kvůli ceně. Al-KO se tváří jako lepší značka, ale předchozí sekačka (420 BR) mě přesvědčila o opaku ;)

raadek*
Jestli nechcete řešit závady v nejnevhodnější dobu, kupte si pořádnou sekačku. V dnešní době vám mohu doporučit pouze Hondu nebo Viking pak možná Stigu nebo Dolmar. Pokuď se vám zdají drahé, kupte si alespoň sekačku jedině s motory Briggs nebo Honda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]